tiistai 17. huhtikuuta 2012

Breivik i Norge Breivikin ns "oikeudenkäynti" on keskiaikainen bakkanaali, missä lehtineekerit herkuttelevat tahallisilla kytköksillä asioihin liittymättömiin, sekä ratsastavat monikulttuurisuuden uhkan kieltäen kuin Pietari Jeesuksen pääsiäisyönä

Breivikin kädenojennustervehdys ns "Oslon oikeudessa" oli perinteinen kommaritervehdys, ei mitään muuta kuin puhdasta ansaittua vittuilua mokuttajille ja kaltaisilleen


Moku-lehdistössä mm Ilta-Lehti ( = disinfomedian paskaluukku: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012041715461829_ul.shtml ) moku-tv:ssä etc on esitelty runsaasti Breivikin nyrkkitervehdystä. Sehän on kommarien tapa tervehtiä, ei mikään vanha roomalaistervehdys. Germaanit ja roomalaiset sekä tasankointiaanit ovat tervehtineet käsi auki heilaten reippaasti jotta käsi tuulettuu ;)


Riddare Breivik i Norge - Muistakaamme todellisuus Norjassa ei ole enää kohta ns. viikinkejä.
Koko Breivikin ns. näytösoikeudenkäynti / "oikeudenkäynti" on pelkkä monikulttuurisuutta sen varjoilta ja negaatioilta peittelemään tarkoitettu vitsi.
Keskustelua olisi hyvä avata purkamaan näin Breivikin demonisointeja? Miten Breivikin toiminta eroaa mukan Winston Churchill, Roosevelt, Bush-tahoista?
Breivikin ns "oikeudenkäynti" on keskiaikainen bakkanaali, missä erilaiset kommaritaustaiset ja moku-uskovaiset lehtineekerit herkuttelevat tahallisilla kytköksillä asioihin liittymättömiiin asioihin, sekä ratsastavat monikulttuurisuuden uhkan kieltäen kuin Pietari Jeesuksen pääsiäisyönä roomalaissotilaille.


Ohessa eräs norjalainen esimerkki lukuisista yhteydenotoista ko. asian tiimoilta 2011 heinäkuusta alkaen on näitä vastaavia tiedusteluja tirsunnut e-maileihini. No päätin vastata:


Kaikki on suhteellista? Sen sanominen on monasti vaikeutettua? Stop islamisation, but speeches are forbidden - Something has to be done anyway to do so?

In this backround, when speeches and writings are forbidden:

Breivik was a good man ;) if we think comparing him in the same level as the other so called heroes "Roosevelt, Winston Churchill, Menahem Begin" ;) etc

Let`s remember nobody complains against Roosevelt etc in this Fire hell against German population and against Japan civil population (Hirosima, Nagasagi).

Seppo Lehto Tampere
Muhammed caricaturist

On Fri, Apr 13, 2012 at 3:56 PM, Bent Skjærstad <Bent.Skjaerstad@tv2.no> wrote:
I am sorry I have not come back to you yet. But I had to start working on a story before the trial. I will get back to you as soon as I am able to do so if that is ok for you.

All the best
Bent



Pieni nettimuisto Winston Churchillin toimista: "Vuoden 1926 yleislakon aikana Churchillin kerrotaan ehdottaneen konekiväärien käyttämistä lakkoilevia kaivosmiehiä vastaan. Churchill valvoi hallituksen British Gazette -lehteä ja sanoi kiistan aikana, että "joko valtio murtaa yleislakon tai yleislakko murtaa valtion". Lisäksi hän väitti, että Benito Mussolinin fasismi oli "tehnyt palveluksen koko maailmalle", koska se oli näyttänyt "tavan taistella vallankumouksellisia voimia vastaan"[13] – Churchill piti siis vahvaa hallintoa suojamuurina näköpiirissä olevaa kommunistista vallankumousta vastaan."

Iltapäivästä 17.4.2012 sai ihmetellä perussuomalaisten toimintaa James Hirvisaaren erottamiseksi eduskuntaryhmästään 15.9.2012 saakka? Sopinee kysyä miksi ja millä perusteilla?



Muhammed caricaturist 
Seppo Lehto Tampere 
-----------------------
-----------------------------
Palautetta on tullut. Kertaanpa vielä kerran:
Arvon blogia lukevat:

Tarkenna mitä et ymmärrä? Sitäkö että kyseenalaistan nämä suurena johtajana esitetyt massamurhaajat Vladimir Putin, Churchill etc? - Breivik vain kisällipoika
--------------------------
http://feedback-and-discussion.blogspot.com/
------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti