Nelonen tuotantotiimi Maria Show:n fb sivulta siirrettyä Seppo Lehdon haastattelua 9.11.2011 koskien
----------
- VIIMEAIKAINEN TOIMINTA
Kommentoi käyttäjän Seppo Lehto julkaisemaa linkkiä: "Kiitsat tykityksestä ja Sepolle vierailusta....".
- VIIMEAIKAINEN TOIMINTA
------------------
- Petri Kaivanto Toimittajat olisivat voineet valmistautua paljon paremmin, nyt katsojalle, joka ei Seppo Lehtoa tunne, jäi täysin epäselvä kuva, mistä ihmeestä on kyse.
Seppo on esim. ainoa suomalainen, ehkä ainoa eurooppalainen, joka on istunut vankilassa allahinpilkasta. Tämä on suuri häpeä oikeusvaltiolle. Olisi voinut keskustella myös syyttäjä Mika Illmanin kaksoisroolista sekä Sepon pilkan kohteena että syytteen ajajana eli suomeksi sanottuna mahdollisesta prosessivirheestä eli lainrikkomisesta.
En tosin ihmettele, että tiedonhankinta oli jäänyt kesken: Seposta ei ole edes neutraalia suomenkielistä Wikipedia-artikkelia, koska vihervasemmistolainen totalitarismi tuntuu ulottuvan jopa suomenkieliseen Wikipediaan.
11. marraskuuta kello 7:28 · · 3
Petri Kaivanto Kekkonen armahti Hannu Salaman. Tarja Halonen taisi vaatia Seppo Lehdolle ehdotonta. Siinä se pieni ero miehellä ja naisella, saatana!
11. marraskuuta kello 7:29 · · 3
Lehto Seppo Petrin huomiot ovat tarkkoja ja oivaltavia .. jospa joskus toimittajat yltävät samaan ;)?
11. marraskuuta kello 8:32 ·
Susanna Heinonen osuvasti vastailit Marialle, kaksinaismoralismista en perusta, sorry
11. marraskuuta kello 9:32 · · 1
Lehto Seppo Minä nimenomaan vastustan kaksinaismoralismia ja kaksilla säännöillä pelaamista. Esim nahkallani ratsastanut selvisi syytteittä, mutta minun pitäisi hänelle maksaa korvauksia vaikka todistajienkin mukaa useasti kävi päälleni tappouhkailuja kylväen
11. marraskuuta kello 9:43 · · 2
Markku Papinniemi Politiikkasivut Oikeusvaltiosta ei todellakaan voida puhua Suomessa, Laitoksen tuomareina on hyväveliseura Vapaamuurareita yli 100 Korkeinta oikeutta myöten. Toivotaan, että Maria-ohjelman Sepon haastattelu poikii vakavaa keskustelua oikeuslaitoksen täysremontista.
11. marraskuuta kello 10:02 · · 2
Jussi Keskinen En tunne Seppo Lehtoa, mutta vaikuttaa siltä, että sananvapaus on Suomessa mennyttä kalua, korostan sanaa vaikuttaa, koska en ole Seppo Lehdon kirjoittelua paljon lukenut. Haastattelu oli liian lyhyt. Aihe on mielenkiintoinen ja vaatii keskustelua. Rasismia ja yleistä haukkumista ja solvaamista ei voine hyväksyä, mutta esimerkiksi historialliset totuudet täytyy saada sanoa tai ainakin omat mielipiteensä niistä. maahanmuutokysymykseen en sinänsä ota kantaa mutta aivan samoin, jos haluan adoptoida lapsen - taustani tutkitaan tarkasti, olenko kykeneväinen hoitamaan lasta / lapsia, samoin on pakolaisten ja maahanmuuttajien vastaanotto. Heille on kyettävä antamaan säällisen elämän alku ja täydentää sitä koko eliniän ajan, koska muutos kulttuurista toiseen voi olla rankka - tätä ei taas voida tehdä Suomen kansalaisen kustannuksella, eli leikkaamalla maan alkuperäisväestön etuja ja olemassaoloa saatikka heikentää sitä ja asettaa toisarvoiseen asemaan, vihapuheissa ja rasismissa on mennyt selvästi puurot ja vellit vähän sekaisin tai sitten olen ymmärtänyt asian täysin väärin. Historiaan tutustuneena on Suomen kulku kohti kielto ja poliiisivaltiota ilmeinen ja se herättää pelkoa demokratian menetyksestä, joka tapahtuu erilaiste propagandististen keinojen ja mielikuvien hurmoksella. Pitänee tutustua Seppo Lehdon kirjoituksiin paremmin. Suhteessa esimerkiksi raiskauksiin on tuomio pitkä
11. marraskuuta kello 13:06 · · 2
Elise Manninen Se on varmaan tuo "loukkaushuumori" silloin mukavaa kun on sitä itse suosimassa ja tekemässä rikospykälän rikkomiseen asti, vai mitä Maria? No, toisekseen, monihan ei tiedä tuosta Lehdon tapauksesta muuta kuin sen mitä valtamedia on katsonut tarpeekseen esittää, ts. harva itse todensi niitä muita ihmisiä halventavia sivustoja, joista syyte (myös?) tuli, ei siis pelkästään asioiden ja käytäntöjen kritisoimisesta.(Oikeuslaitos tavallaan vesittää oikeudenmukaisuus käsitettä, kun harhautuu korostamaan rikoksen vakavuutta sen takia, että mitä muuta on tuotu siinä "sivussa" esille (jonkun asianlaidan kritisointia), jolloin tulee vaikutelma, että ihmiset eivät oikeasti tule tasavertaisesti kohdelluksi oikeusvaltion edessä. Henkilökohtaisuuksiin meneviä asiattomuuksia tulisi välttää, jos meinaa asiansa ilmaista tai sananvapauden nimissä julistaa toisenlaista näkökulmaa.
11. marraskuuta kello 13:25 ·
Elise Manninen Toisekseen ihmetyttää (ennenkuin joudun estolistalle) niin, mihin ihmiset häviää silloin kun asioista voisivat suoraan keskustella? Marian "kaveritkaan " eivät pyyhdällä nyt paikalle, painavine ja terävine mielipiteineen, foorumihan on vapaa? ilmeisesti haluavat jatkaa "keskustelua" omine loukkauksineen, koska eivät osaakaan ottaa kantaa tai puolustaa periaatteitaan silloin kun niiden näyttämisellä olisi jotain vaikutusta (tai voisi olla). Heikko on yhteiskunta (ei luoteta oikeudenmukaisuuden kestävän), jos ihmisen mielipiteistä, joita suurin osa ei ole edes lukenut, tehdään suurta numeroa, se tapa, millä niitä on tehty on tietysti altistettava kritiikin alle ja liiallisen sävyn saatuaan tuomion alle.
11. marraskuuta kello 13:42 ·
Jouko Lilja Sanon tämän vielä kerran: Meillä Seppo Lehto; Muualla Salman Rushdie, Ayaan Hirsi-Ali ja Theo van Gogh. Kysymys kuuluu: Mitä yhtäläisyyttä ja mitä eroavaisuutta?
11. marraskuuta kello 17:22 · · 2
Elise Manninen Oletko Jouko tosissasi tuon vertauksen kanssa? Erothan ovat huomattavat, Rushdie on tuonut lähinnä taiteellisen työnsä kautta asioita esille (otti tiedostomattoman riskin) Van Gogh teki tietoisia provokatiivisia esityksiä, jossakin kontekstissa, Hirsi-ali taas on aidosti periaatteellinen oikeudenmukaisuutta hakeva ihminen, persoona ilman taiteellisen työn tuomaa turvaa. S Lehto on luultavasti yhteiskunnan hampaissa sen takia, että kritiikki kohdistuu myös henkilötasolla sellaisiin henkilöihin, joita yhteiskunta haluaa enempi suojata halventavalta arvostelulta. Mikään sanoma tai "taiteellinen" työ ei kyllä Lehdon osalta ole tullut suurelle yleisölle tiedoksi? Tietysti samankaltaisuutta liittyy vain siten, että "yhteiskunta" hyökkää oudon rajulla tavalla ihmisen toimia vastaan, kuin osoittaakseen (väärällä tavalla), että yhteiskunta ei muuten pysy linjassa, kuin puolikiihkoilemalla yksittäisiä ihmisiä vastaan peläten että yhtenäinen koheesio, linjaus rikkoontuu vähäisessäkin määrin, jos tulee toisenlaisia näkemyksiä esille. Se on se kysymys, miten maa voi olla sellaisessa tilanteessa, että erilaisia näkökulmia pidetään itsessään "vaarallisina" (kysymys ei siis näytä olevan vain siitä, että niitä esitetään rikospykälät rikkovalla tavalla).
12. marraskuuta kello 9:57 ·
Lehto Seppo Tarkennus Elise Manniselle tätä kautta, koska ei ole e-mailiasi. Muhammed video ja muhammed caricaturist Finland ovat tunnettuja vastoin väitteitäsi jo pelkällä googlehaulla
14. marraskuuta kello 11:13 ·
Petri Kaivanto Kaikki ovat taiteilijoita. Submission-lyhytelokuva oli Ayaan Hirsi Alin käsikirjoittama ja Theo van Goghin ohjaama. Seppo Lehto on suurimpia suomalaisia ITE-taiteilijoita, jonka teoksia pitäisi Valtion taidemuseon hankkia kokoelmiinsa.
14. marraskuuta kello 12:36 · · 1
-----------------
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti