perjantai 4. lokakuuta 2013

Neuvostoaikojen kummitus kommunismi väistyi muun itäeuroopan yltä mutta Suomessa se elää ja voi hyvin eduskunnan puhemiehistössä eero heinäluoma, anssi joutsenlahti, perussuomalaiset, demari, kepuli, rkp-kansanedustajat eivät eroa juuri koulunsa läpi päässeistä komutaustaisista vain tiedonantajaa lukeneista tahoista


Missä on henkinen selkärankamme ja paljon mainostettu länsimainen henkinen totuuteen pyrkivä perintömme kansanedustaja James Hirvisaareen kohdistetussa ajojahdissa ja natsileimauksissa?

Neuvostoaikojen kummitus kommunismi väistyi muun itäeuroopan yltä mutta Suomessa se elää ja voi hyvin eduskunnan puhemiehistössä eero heinäluoma, anssi joutsenlahti, perussuomalaiset, demari, kepuli, rkp-kansanedustajat eivät eroa juuri koulunsa läpi päässeistä komutaustaisista vain tiedonantajaa lukeneista tahoista. Todisteena mainituista esim. Suomen väitettyjä sotasyyllisyyksiä ei ole vieläkään eduskunnan päätöksellä ja Korkeimman oikeuden purkavalla päätöksellä purettu, sekä aloitettu palautusneuvotteluja miehittäjä-Ryssältä alueidemme palauttamiseksi. Vaatihan eduskunnan demarijohtaja Niilo Hakkila 1941 jopa Itä-Karjalan liittämistä eduskunnan puhemiehenä. Kovasti on demarijohto noista ajoista mädäntynyt?

Missä ovat selkärankaiset suomalaiset totuuteen pyrkivät ajattelijat? Demokratia on huono valinta, kun seurauksena on vain vallan siirtyminen kuin Eläinten vallankumouksessa "sioille", tässä tapauksessa punaterroria peittelevien poliittisen holohoax-teollisuutta kumartavien käsiin. Suoranaisia valheita viime sotien syistä, seurauksista, kronologiassa jne. Esim ilmeiset seikat, ilman talvisotaa tuskin olisi ollut jatkosotaa jne jätetään monasti huomiotta


Punaterrorin vaalijat mitättömät lierot eri lehtitalojen toimituksissa ja eduskunnassa, eduskunnan puhemies eero heinäluoma, perussuomalaisten puheenjohtaja timo soini, aamulehden komuvalheita kylvävä toni viljanmaa (stalinistikomu), sukutraumaatikko miehitetyn Karjalan evakkopoika jorma pokkinen, lista loputon yleissivistyksessä neuvostoaikojen vaikutus enempi kuin ilmeinen, vaikka aamulehden pokkisen suku miehitetystä Karjalasta. 

Googlatkaa ja tutkikaa tarkemmin juutalaistahoisen USA:n ulkoministeriön Morgenthau-suunnitelma http://en.wikipedia.org/wiki/Morgenthau_Plan
saksalalaisten joukkotuhohankkeena, huomio siviiliväestöön ja alueeseen kohdistettuna, mikä osittain käynnistettiinkin, seurauksena Saksan itäiset ja osin läntinen yli 1/3 alueista osin Ranskan, Puolan, Tsekin, Ryssän alueiksi. Rauhan jo tultua 1945 yli 3 miljoonaa saksalaissiviiliä surmattiin karkotuksissa ja yli 12-13 miljoonaa pakkosiirrettiin yli 800-1000 vuotisilta asuinalueiltaan nykyisen Saksan alueille (mm. Itä-Preussi, Sudeettisaksa). 

Toisen maailmansodan saksalaismenetykset yli 10 miljoonaa siviileinä ja miljoonat saksalaiset sotilaat sen päälle. ( Huomio saksalaisia asui myös Neuvostoliiton alueilla ja muualla itäeuroopassa) 


Ukrainalaisiin kohdistunut neuvostoaikojen joukkotuhonta arviot n 14 miljoonaa. Juutalaistuhonta n. 1.5-2.3 miljoonaa huomio sodan aikana. 6 miljoona taikaluku alkoi elämään neuvostojuutalaispolitrugin väitteestä länsimaiselle lehdistölle. (Kuten silloinkin mitään ei tarkista, kun se muuten sopii agendaan = Voittajan totuus ei sisällä voittajan sotarikoksia)

Seppo Lehto historioitsija, islam- ja maahanmuuttokriitiko

Huomio: Objektiiviseen totuuteen pyrkivä sota- ja kulttuurihistorioitsija toisin kuin neuvostovalheita jakava turkulainen jokisipilän komuvauhko

-------------------------------------
Kansanedustaja James Hirvisaareen kohdistunut ajojahti natsitteluineen on ollut todella oksettavaa komulavastusta, jopa omien puoluetoverien toimin ja mikä oksettavinta, vain timo soinin omien erittäin itsekkäiden valtapyyteiden takia, tuloksena eero heinäluoman bolsevikkikoneiston edessä ryömiminen ja nuoleskelu. Periaatteena: "Ei ne tyhmät persuja äänestäneet tätä huomaa"

--------------
Natsahteluja tanssivat niin tietävät kuin tietämättömät, vaikka tiedostavat ovat se mätä, joka tätä mädätystä ylläpitää. Onneksi on Petri Kaivannon ja James Hirvisaaren tapaisia seteliselkärangattomia

http://kaivanto.blogspot.fi/2013/08/seppo-lehto-ad-nauseam.html

Senaattori valtiomies James Hirvisaari Eduskunta

http://www.youtube.com/watch?v=HH5HX1Pe_xM&feature=c4-overview&list=UUQy0tKPp7ahHKIXFEJWHEXw
--------------------------------------------------------

-------------------------------


  • Katselen kuvotusta tuntien näitä "ystäviä", jotka kiirehtivät pesemään omia kasvojaan Jamesin verellä. On teillä otsaa!
    • Sinä ja Jani Setämies Laulaja tykkäätte tästä.
    • Lehto Seppo Tilanne heillä ilmeisesti sama kuin Suomen valtiojohdolla 1944, kun piti aseet kääntää aseveljeä kohtaan, osa käänsi, osa kieltäytyi. Valinta oli kiusallinen monille. Kenraali siilasvuo / timo soini samalla asialla Ryssän/ eero heinäluoman asialla.

----------------
Hajamietelmiä ja oivalluksia ;)?

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2013/10/muhammedin-pilakuvista-suomalaisiin.html

Puna-armeija pois, Sovjet romahtanut, mutta komuvalheet kaikkine perillisjärjestöineen demlajuristeista alkaen jäljellä

http://kalterijaakari-seppo-lehto.blogspot.fi/

------------------------------------------------------
http://feedback-and-discussion.blogspot.fi
------------------