perjantai 15. helmikuuta 2013

Seppo Lehto kysyy: "Maksuhäiriöinen jää ilman kotivakuutusta" Onko suomalainen luottohäiriöinen verrattavissa vain teuraslampaaseen? Pää poikki ja lihoiksi?

Pitäisi hankkia kotivakuutus, vaan ei ole onnistunut, tämä tilanne on monilla. 

Onko Tsuhnalan "Soomi somaleille" valtakunnassa kaikki hyvin?

Näinkö Suomessa turvataan oikeus asuntoon ja asumiseen versus rajaton maahanmuutto ja islamin lähettiläät verovaroin asuntotuontoon osalliseksi ilman vastikevelvollisuutta?


Viite: "Maksuhäiriöinen jää ilman kotivakuutusta"


Onko tulkittavissa näin:  Onko suomalainen luottohäiriöinen verrattavissa vain teuraslampaaseen? Pää poikki ja lihoiksi?


Seppo Lehto ns. "ylivelkaantunut" ja luottohäiriöinen vakuutusyhtiöiden silmissä kohtalon oikkujen seurauksena mm. demlamafian toimin

..............

Kotimaa 7.6.2012 klo 6:40 | päivitetty 7.6.2012 klo 12:00

Maksuhäiriöinen jää ilman kotivakuutusta

Luottotietojen menettäminen vaikeuttaa vakuutusten saamista. Vakuutusyhtiöt eivät myönnä kotivakuutusta tai kaskoa, jos epäilevät asiakkaan maksukykyä.

Kotivakuutuksella turvataan usein irtaimistoa esimerkiksi tulipalon varalta. 


Maksuhäiriömerkinnän saaneen on asioitava vakuutusyhtiössä lakki kourassa. Vakuutusyhtiöt saavat valita asiakkaansa, eikä vakuutusta ole pakko myöntää luottotietonsa menettäneelle. Maksuhäiriömerkintä ei saa kuitenkaan olla automaattinen este esimerkiksi kotivakuutuksen myöntämiselle.
- Myöntäminen arvioidaan yhtiöissä tapauskohtaisesti. Jos vakuutusyhtiö epäilee, että maksut tultaisiin laiminlyömään, on epääminen mahdollista. Kieltävä päätös pitää kuitenkin perustella asiakkaalle kirjallisesti, linjaa jaostopäällikkö Tuomas Korkeamäki Vakuutus- ja rahoitusneuvonnasta.
Vähäisemmällä maksuhäiriömerkinnällä voi saada vakuutuksen käteismaksuehdolla, jolloin vakuutussumma on maksettava kokonaan ennen vakuutuskauden alkua.
Vakuutusyhtiöt pitävät kiinni sopimusvapauden periaatteesta: heillä ei ole velvollisuutta tehdä vakuutussopimusta jokaisen sitä haluavan kanssa.
Sen sijaan pakollinen liikennevakuutus on myönnettävä maksuhäiriöisellekin. Vakuutusyhtiöllä on kuitenkin oikeus huolehtia saatavistaan. Yhtiö voi esimerkiksi vaatia koko vuoden vakuutusmaksua maksettavaksi yhdessä erässä.
Maksuhäiriömerkintöjen vaikutuksista vapaaehtoisiin vakuutuksiin tulee kyselyjä Vakuutus- ja rahoitusneuvontaan. Tänä keväänä Vakuutuslautakunta on antanut aiheeseen liittyen uusia suosituksia, jotka on julkaistu Vakuutuslautakunnan ratkaisutietokannassa.

-----------------------------
Laita jakoon tuttavillesi esim fb:n kautta: 

http://feedback-and-discussion.blogspot.fi/ raakaa faktaa siitä kuinka suomalaisia eriarvoistetaan ja nöyryytetään, mutta islam ja maahanmuuttajat ovat taivaasta?

Luottotiedottamat paarialuokkaa ja vailla oikeuksia

-------

http://feedback-and-discussion.blogspot.fi/

-------------