perjantai 9. elokuuta 2013

Pauli Kiuru, Timo Soini, Juha Väätäinen, Jussi Halla-aho, Sampo Terho, James Hirvisaari, Teuvo Hakkarainen etc (200 kansanedustajaa) Onko mitään mahdollisuutta saada kansanedustajia muuttamaan vakuutusyhtiöiden kiusantekoa siitä ettei myönnetä kotivakuutusta ulosotto- ja luottohäiriömerkinnän omaaville?


Saisiko kansanedustajia ottamaan esille oheisen vakuutusyhtiöiden kiusanteon kotivakuutusta hakeville ja tekemään siihen saman muutoksen kuin liikennevakuutuksen saamiseenkin? 

Onko mitään mahdollisuutta saada kansanedustajia muuttamaan vakuutusyhtiöiden kiusantekoa siitä ettei myönnetä kotivakuutusta ulosotto- ja luottohäiriömerkinnän omaaville? - Samaan tapaan kuin liikennevakuutuskin on pakko myöntää rahaa vastaan. Kyseessähän ei ole luotto.

Nykyisellä syrjivällä käytännöllä maksuhäiriömerkinnän omaavat eivät voi hakea vapailta markkinoilta asuntoa, kun yksityiset vuokranantajat haluavat suojata omaisuutensa tulipalo ymv tapauksissa. Vuokranantaja taasen ei saa kotivakuutusta kuin irtaimiston varalle, ei suojaa esim. tulipalo tmv:ssa tapauksessa. Pahimmassa tapauksessa jälleen asunnottomana. 

Onko tämä vakuutusyhtiöiden mielivaltaan alistuminen oikein maassa mihin tuotetaan jopa hakien pakolaisia valtion maksamiin asuntoihin asumaan ilmaiseksi?

Suomi somaleille, afgaaneille ja suomalaiset maksuhäiriöiset sukulaisten nurkkiin, veneiden alle tai Mustan Lampaan satunnaista ruokaa nauttimaan yösijan ollessa puistonpenkki tmv:a roskalaatikko?

Seppo Lehto Tampere

Vetoomus: Pauli Kiuru, Timo Soini, Juha Väätäinen, Jussi Halla-aho, Sampo Terho, James Hirvisaari, Teuvo Hakkarainen etc (200 kansanedustajaa)

PS: Olen tätä asiaa jo aiemmin käsitellyt ja saattanut eri tahojen tietoon
http://feedback-and-discussion.blogspot.fi/2013/02/seppo-lehto-kysyy-maksuhairioinen-jaa.html




------------------------------------------------
http://feedback-and-discussion.blogspot.fi/
--------------------------------------------------------