maanantai 20. helmikuuta 2012

Kaksinaismoralismi kukkii kuin rutto keskiajalla asepolitiikassa ymv:ssa yhteiskunnallisessa keskustelussa

Koulupuukotuksista, viimeaikaisista tapoista. Kaksinaismoralismi kukkii kuin rutto keskiajalla asepolitiikassa ymv:ssa yhteiskunnallisessa keskustelussa

Muistetaan faktat ;) surmatilastoista ja tekotavoista

Suurin osa tapahtuu erilaisten nappihuumeiden tai viinapäissään turisseiden kesken millä nyt käteen sattuu. Ei siihen viranomaisten lupia kysytä. Useasti puukko, veitsi, rautaputki mikä milloinkin. Ampuma-aseiden ja ko. aseiden käyttäjien syyllistäminen on todella farisealaista ruikkimista naapurin oviaukolle ilman syytä.

Itse maallakasvaneena oli luonnollista että äijät kulki talon ohi haulikko, kivääri olalla tai toi jos jonkin lajin raatoja metsistä. Joskus jopa sala-ampujatkin. Kiitos lapsuuteni hirvisopan tarjoajille, jos vielä olette hengissä.

Tapa yksi niin olet murhaaja. Tapa muutama satatuhatta niin olet sankari. Näin mm. Nagasagin ja Hirosiman pommittajat, sekä Saksan ja Suomen siviilikohteiden pommittajat ;/.

Neuvostopartisaanirikolliset saavat ja saivat kuolla ilman syytteitä ja tuomiota. Kiitos KRP:lle ja poliittiselle johdolle. Näin sitä talvi- ja jatkosodan arvoja puolustettiin vuonna 2003

Joten turha poru pois. Tekeville sattuu ja toiset saavat tehdä jopa mitalin kera ilman että kukaan moittii

Historioitsija kansakunnallinen terminaattori Lehto Tampere

--------------
http://feedback-and-discussion.blogspot.com
-----------------------------