torstai 10. marraskuuta 2011

Maria Show:lle tulitukea, jotta jatkossakin uskaltaa niin kaipaa varmaan palautetta suoraan sivuilleen olevaan kommenttiosioon? Mahdollisuus vaikuttaa jatkossakin?
http://www.nelonen.fi/ohjelmat/maria/etusivu/video/maria-islam-kriitikko-seppo-lehto-syytt%C3%A4%C3%A4-valtionsyytt%C3%A4j%C3%A4%C3%A4-kostosta
Maria Show:lle tulitukea, jotta jatkossakin uskaltaa niin kaipaa varmaan palautetta suoraan sivuilleen olevaan kommenttiosioon?
Mahdollisuus vaikuttaa jatkossakin? Olkaa hyvä ihmiset ;) Antakaa suoraa palautetta ;) ihastuttavalle Marialle ;) Oheiseen linkkiin ohjelmasta ja haastettelumahdollisuudestani sekä ko. hetkestä ;)
https://www.facebook.com/mariatalkshow
antakaa Marialle ;) palautetta .. itseltä jäi esiinnostamatta tämä Muhammed ja islam ja sen perusteella 6 kk ehdotonta vankeutta ko. 2 vuotta 5 kk tuomion osuudesta
---------------------
 • He tekivät sen! Apulanta-yhtyeen "Pihtiote" nousi Suomen virallisen singlelistan kärkipaikalle viikolla 45. Pihtiote on yhtyeen 21:n listaykkössingle. Tällä sarjalla Apulanta löi The Beatles-yhtyeen legendaarisen ennätyksen.
  · · · 37 minuuttia sitten ·

 • Seuraavaksi voisikin puhua huumorin ja vitsien moraalista ja vastuusta. Tästä "loukkaushuumorista" riittää puhuttavaa...

  www.nelonen.fi
  Vihapuheillaan kuohuttanut ja niiden vuoksi vankilassakin istunut islam-kriitikko Seppo Lehto saapui kertomaan mielipiteitään. Mutta onko mies tosissaan mielipiteidensä kanssa? -"Hautausmaalla on hautausmaahuumori ja kirkossa on kirkkohuumori", tuhat tappouhkausta saanut Seppo vastaa kysymykse...
  · · · 18 tuntia sitten ·


  • Birgit Järvinen, Lehto Seppo ja 16 muuta tykkäävät tästä.
  • 2 jakoa

   • Jouko Siivonen Siinähän on Seppo, mun Fb-kamu! Hauska mies kerrassaan.
    17 tuntia sitten · · 3

   • Merja Vähäkuopus Oikea huumoriveikko
    17 tuntia sitten · · 3

   • Lehto Seppo Kiitämme mahdollisuudesta antaa edes hieman palautetta, mutta myönnetään että Maria onnistui sekoittamaan pakkani alkukommenteillaan. Jäi ottamatta esiin tämä Muhammed loukkauksen juridinen tausta ja hölmöys mukamas "uskonrauhan häirintänä" ja siitä maksimi 6 kk ehdotonta vankeutta
    15 tuntia sitten · · 9

   • Lehto Seppo Yritin ohjata ihmiset antamaan suoraa palautetta ;) ihastuttavalle Marialle ;) https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=198173156927657&id=1014589857
    15 tuntia sitten · · 1

   • Paula Tuukkanen Olisi saanut olla pidempi haastattelu, koska aihetta ei keretty käsitellä oikeastaan mitenkään.. Ja olisi kiinnostanut laajemmin käsiteltynä monia.
    15 tuntia sitten · · 3

   • Bettina Mahlakaarto Hyvin meni,pitempi ois vaan saanu olla hieman..Ja onneks Seppo ei retkahtanut pussiin (mikä Marialla tapana vierailleen saada,eli sekottaa sanat kokonaan)..Loppun asti meni asiallisesti..
    15 tuntia sitten · · 2

   • Pekka Heinonen Ensimmäisen kerran katsoin ko. ohjelman. Kun oli katsomisen arvoinen Herra studiossa. Marialle Iso Kiitos siitä että antoi Sepon sanoa asioita, poliisi ja suomalainen "oikeus" katsoi Sepon asiat roskis kamaksi. Esille tuli tärkeä asia, Hautausmaalla on hautausmaahuumori, kirkossa on kirkkohuumori. Netissäkin on nettihuumori, olen vuosia sanonut. Myös Sepolla on Oikeus nettihuumoriin. Osa siitä katsottiin rikoksiksi, vastapuoli sai sanoa mitä tahansa, saamatta rangaistusta, vain Seppo tuomittiin. Suomen oikeuslaitos on mätäpaise, eiköhän se vielä puhkaista. Lisää Marian kaltaisia uskaltajia, Kiitos !
    14 tuntia sitten · · 4

   • Jouni Viitanen Miks toi ämmä keskeyttää koko ajan!
    14 tuntia sitten · · 1

   • Lehto Seppo Mariahan oli ihan asiallinen verrattuna valtionsyyttäjä mika johan illmaniin ja tampereen käräjäoikeuden, sekä turun hovioikeuden ns. oikeuden irvikuviin. Maria sentään antoi puheenvuoroja ;)
    14 tuntia sitten · · 4

   • Olli Hakala Olen Porilainen pienpuolueen politiikko, ajan aitoa totuutta, moraalia ja oikeuden mukaisuutta Suomeen, olen sitoutumaton kristitty ja Seppo on kokenut järkyttävän oikeusmurhan, Sepon kaikkiin "ulostuonti" tyyleihin suhtaudun varauksella, mutta itse asioiden ytimiin yhdyn kyllä täysin. Mitä islamiin tulee, se on se todellinen vaara, olen tutkinut islamia ja se on rauhan uskonnosta todella kaukana, niin kuin on Jaakko Häämeen-Anttilan selitykset islamistakin, eli islamin hirveyksistä. https://www.facebook.com/pages/Vapauttakaa-Seppo-Lehto/109407259140578 En tuntenut Seppoa ennen laisinkaan, mutta nyt tunnen ja hän onneksi osaltaan on herättänyt Suomen kansaa islamin valheista, ja mm. rkp:n ja vihervasemmiston yli suvaitsevaisuudesta, synninkin suvaitsemisesta! Googlesta lisää; Olli Hakala Pori
    ---------
    Deus Protector Noster!!!


    14 tuntia sitten · · 2

   • Taina Alakangas Suomessa demokratian pitäisi taata mielipiteenvapaus ja tässä ohjelmassa Seppo sai ihan liian vähän aikaa.Lehto eduskuntaan,,
    13 tuntia sitten · · 3

   • Lehto Seppo Kiitos Taina ;) kaltaisiasi rohkeita tulituen antajia ei ole koskaan liikaa
    13 tuntia sitten · · 2

   • Esa Taberman Poliitikkoja vaikutusvaltaisempi taho Suomessa on byrokratia henkilöityneenä virkamiehistöön ! Lehdon tuomion syitä tarkastellessa voi havaita, että varsinkin oikeudenjakajilla on hyvin arat liikavarpaat! Siinä ei juristeria estele kun vendetta on julistettu!
    13 tuntia sitten · · 3

   • Esa Taberman Ai niin. L:n esiintyminen oli parempaa kuin itse pystyisin. Minulla kun on pulmana lievä besserwisserismi.(Lievä?)
    13 tuntia sitten · · 1

   • Timo Moilanen suomihan on kun entinen neuvostoliitto ettei hyväksytä toisinajattelijoita painukaa ryssät siperiaan
    13 tuntia sitten · · 3

   • Ira Friman Pidempi ois saanu olla tuo haastattelu.. todellakin. Mutta hyvä seppo !
    13 tuntia sitten · · 3

   • Elise Manninen Kauanko nämä viestit saa tässä olla, ennenkuin tulee ns.porttikielto? ai niin, niitähän annetaan vain oikeille toisinajattelijoille. En katsonut ohjelmaa, mutta mitä joskus lukenut tuosta Lehdon tapauksesta, niin siihenhän taisi liittyä muutakin kuin vain "islami"-vastaisuutta ja joku raja se on tietysti silläkin miten asioita esitetään. Toki, moneen muuhun tapaukseen verrattuna tuomio on kohtuuton ja kuvastaa vain yhteiskunnan päättäjien painopisteitä ts. mitä halutaan kulloinkin ajaa yleisen edun nimissä.
    13 tuntia sitten ·

   • Timo Moilanen venäjä luopu kommunismin opettelusta tarviiko suomen alkaa opetteleen kommunismia joka ei tule onnistumaan aate hyvä mutta kukaan ei ole pystynyt vielä toteuttamaan sitä eikä tule maailman loppu häämöttää 2060 katsotaan sit kun aika alkaa 00.00.000 miten käy katsomme pilven reunalta
    12 tuntia sitten · · 1

   • Van Wonterghem Freddy ‎"Aja­tus vapaasta yhteis­kun­nasta, jossa ihmi­siä ei kos­kaan lou­kata tai ärsy­tetä, on absurdi. Samoin on aja­tus siitä, että ihmi­sillä pitäisi olla oikeus vedota lakiin, joka suo­jaa heitä lou­ka­tuksi tulemiselta."

    Salman Rushdie. Pidän Lehdon saama tuomio kohtuuton, maailmassa pitäisi mahtua ääni ja teksti myös epämieltävä.
    Mika Ilman, ei juuri eroa edesmenneestä Iranin Kohmeinista, Fatwoja molemmat tehtailevat.

    12 tuntia sitten · · 2

   • Sirpa Perenius Olit hyvä Seppo. Olisi saanut vastaan kestää kauemmin se haastattelu :)
    12 tuntia sitten · · 2

   • Hanna Ilves hyvä seppo !
    12 tuntia sitten · · 1

   • Harza Rilza Kunniotan! olit todelola hyvä teeveessä sen lepakoon kanssa!
    12 tuntia sitten · · 1

   • Pauli Hietasalo Kovin kummaksi on mennyt Suomen oikeuslaitos? Täällä ei saa ihmetellä toisten rosvoilua, rasistisia tapoja ja kulttuureja, mutta saa uhkailla ja hyökätä toisten päälle ilman rangaistusta, jos vain on oikean värinen, eikä albiino. Eikö se pitäisi olla toisinpäin, niin ettei ketään saa uhkailla ja pitää kunnioittaa toisen koskemattomutta vaikka kuinka keljuttaisi, olipa minkä värinen tahansa tai jopa väritön?
    11 tuntia sitten · · 2

   • Arto Kota-aho Väistämättä tulee mieleen et tämä sinivalkoinen maa on amerikkalaistumassa ja sen myötä kaksinaismoralismi tekee aluevaltausta maan rajojen sisäpuolelle. Onko rasismia sanoa että ainakin osittain maahanmuuttajien takia Suomessa on erittäin suuri nuorisotyöttömyys. Ne nuoret jotka vielä muutama vuosikymmen sitten aloittivat duuninsa hanttihommista ja nousivat siitä elämässä eteenpäin - ovat nyt työttöminä kun "muukalaisarmeija" tekee taksikuskin duunit, bussikuskin duunit, siivousduunit ja kohta kaupan kassoillakin vallitsee ulkomaalaiset sormet vetelemässä tuotteista viivakoodeja ja samaan aikaan opiskelijat ja nuoret ovat työttöminä. Hyvä että Suomen maassa on edes muutama henkilö julkisuudessa piikkinä "suvaisevaisuuden verhotankoa" ravistelemassa ja sanomassa suoraan se mitä moni "kadunmies" ajattelee ja mitä monessa kahvipöydässä puhutaan. Kauas on poliittinen aines karannut normaalista arjesta, etenkin kun voidellut poliitikot ajattelevat pelkästään yrityselämän tarpeiden mukaista johtolankaa... Elämä ei ole reilua, sen tietää yksi jos toinenkin persoona - Seppo Lehto ainakin. Lisäksi joillekin tuntuu olevan vaikeaa käsittää etteivät tietyt uskonnot ja kulttuurit yksinkertaisesti sovi yhdistettäviksi. Sen tosiasian hyväksymiseen tarvitaan nähtävästi Suomessakin paljon kyyneliä... Lisäksi pieni vinkki Marialle; ota valtakunnan yhdeksi aiheeksi työelämän ikärasismi.
    9 tuntia sitten · · 3

   • Petri Kaivanto Toimittajat olisivat voineet valmistautua paljon paremmin, nyt katsojalle, joka ei Seppo Lehtoa tunne, jäi täysin epäselvä kuva, mistä ihmeestä on kyse.

    Seppo on esim. ainoa suomalainen, ehkä ainoa eurooppalainen, joka on istunut vankilassa allahinpilkasta. Tämä on suuri häpeä oikeusvaltiolle. Olisi voinut keskustella myös syyttäjä Mika Illmanin kaksoisroolista sekä Sepon pilkan kohteena että syytteen ajajana eli suomeksi sanottuna mahdollisesta prosessivirheestä eli lainrikkomisesta.

    En tosin ihmettele, että tiedonhankinta oli jäänyt kesken: Seposta ei ole edes neutraalia suomenkielistä Wikipedia-artikkelia, koska vihervasemmistolainen totalitarismi tuntuu ulottuvan jopa suomenkieliseen Wikipediaan.

    3 tuntia sitten · · 2

   • Petri Kaivanto Kekkonen armahti Hannu Salaman. Tarja Halonen taisi vaatia Seppo Lehdolle ehdotonta. Siinä se pieni ero miehellä ja naisella, saatana!
    3 tuntia sitten · · 1

   • Lehto Seppo Petrin huomiot ovat tarkkoja ja oivaltavia .. jospa joskus toimittajat yltävät samaan ;)?
    2 tuntia sitten ·

   • Susanna Heinonen osuvasti vastailit Marialle, kaksinaismoralismista en perusta, sorry
    noin tunti sitten · · 1

   • Lehto Seppo Minä nimenomaan vastustan kaksinaismoralismia ja kaksilla säännöillä pelaamista. Esim nahkallani ratsastanut selvisi syytteittä, mutta minun pitäisi hänelle maksaa korvauksia vaikka todistajienkin mukaa useasti kävi päälleni tappouhkailuja kylväen
    noin tunti sitten · · 2

   • Markku Papinniemi Eduskuntaan Oikeusvaltiosta ei todellakaan voida puhua Suomessa, Laitoksen tuomareina on hyväveliseura Vapaamuurareita yli 100 Korkeinta oikeutta myöten. Toivotaan, että Maria-ohjelman Sepon haastattelu poikii vakavaa keskustelua oikeuslaitoksen täysremontista.
    noin tunti sitten · · 2

 • Maria! Olen Porilainen pienpuolueen politiikko, ajan aitoa totuutta, moraalia ja oikeuden mukaisuutta Suomeen, olen sitoutumaton kristitty ja Seppo on kokenut järkyttävän oikeusmurhan, Sepon kaikkiin "ulostuonti" tyyleihin suhtaudun varauksella, mutta itse asioiden ytimiin yhdyn kyllä täysin. Mitä islamiin tulee, se on se todellinen vaara, olen tutkinut islamia ja se on rauhan uskonnosta todella k...Näytä lisää


  Julkisuuden henkilö
  Sivu: ‎154 tykkää tästä.
  · · · 13 tuntia sitten ·
 • VIIMEAIKAINEN TOIMINTA
  • Kommentoi käyttäjän Seppo Lehto julkaisemaa linkkiä: "Kiitsat tykityksestä ja Sepolle vierailusta....".
  • Kirjoitti käyttäjän Apulanta Seinälle: "YOU MADE IT!!! ♥ Onnea + Kiitos...".

 • onneks on joku joka uskaltaa puhua niinkuin asiat oikeasti on.toivottavasti näihin asioihin tartutaan ennenkuin on liian myöhäistä.suomeen ei kuulu uskonto nimeltä musliminusko,ei kerta kaikkiaan ei.pitäis kieltää koko väkivaltainen uskonto suomessa.sepon laittaminen linnaan oli todella härskiä.hyvä kun maria antoi sepolle mahdollisuuden tulla esiin puhumaan,muuten en show:ta kyllä pahemmin toljota
  · · 12 tuntia sitten ·

 • Liikaa hyysätään ählämi ja muslimi juttuja.oikeesti.joku kun piirtää turpaanipäisen äijän nakki suussa niin alkaa semmonen molotus ählämi maissa.Ja samaan syssyyn vaikka en välitä jeesus jutuista hevon helvettiä niin ählämit saa pilkkaa raamattua niin paljon ku lystää.Ens kerran ku luen ett ne on vinkunu jotain meidän uskonnosta niin meen ostaa Heinon-tukusta kaikki kebab-lihat ja piilotan ne.Mitenköhän ählämeitten suut sitten menis
  · · 13 tuntia sitten ·

 • Ohjelma-aika ehdottomasti liian lyhyt, asiat jäivät muutaman sanan kuittauksen varaan. Jolla ei ole ennakkotietoa Seposta, kaikki asiat eivät valjenneet. Maria Vietolan asenne haastateltavaan juuri niin asiallinen, kuin ohjelmassa voi olla. Pidin Vietolasta. Näin Seppo Lehdon ensimmäistä kertaa livenä.Hänestä jäi vaikutelma tosi älykkäänä ja huumorintajuisena miehenä, jolla ei ole tabuja. Nykyis...Näytä lisää
  · · 10 tuntia sitten ·

 • Tähän mennessä paras vieras on Lehon Seppo. sannoo niinku asiat on, kuittaa ja poistuu, eikä jauha turhaa paskaa!!!
  · · 12 tuntia sitten ·

 • Ihmine joka sanoo mielipiteensä kaunistelematta niitä on rasisti ja vihattu! Kunniaa niille jotka sen uskaltaa tehdä, kuten Seppo Lehto! Suomen tulevaisuus näyttää synkältä jos asioihin ei tule muutosta avatkaa silmänne ja ajatelkaa asiat realistisesti. Seppo Lehto on hieno mies joka on kokenut vääryyttä koska on sanonut mielipiteensä ja ottanut kantaa asioihin mistä on ja pitää olla huolissaan. MISSÄ SANAVAPAUS!!
  · · 13 tuntia sitten ·

 • Ihmine joka sanoo mielipiteensä kaunistelematta niitä on rasisti ja vihattu! Kunniaa niille jotka sen uskaltaa tehdä, kuten Seppo Lehto! Suomen tulevaisuus näyttää synkältä jos asioihin ei tule muutosta avatkaa silmänne ja ajatelkaa asiat realistisesti. Seppo Lehto on hieno mies joka on kokenut vääryyttä koska on sanonut mielipiteensä ja ottanut kantaa asioihin mistä on ja pitää olla huolissaan. MISSÄ SANAVAPAUS!!
  · · 12 tuntia sitten ·

 • Olit varmaan ainut joka uskalsi ottaa Seppo Lehdon ohjelmaasi, siitä suuri kiitos!
  · · 43 minuuttia sitten ·


  • Lehto Seppo tykkää tästä.

   • Teemu Harju Islamin arvot täytyy voida kyseenalaistaa demokraattisessa yhteiskunnassa
    41 minuuttia sitten · · 1

   • Teemu Harju Tänne täytyy saada sananvapaus! Sitä ei saa rajoittaa!
    40 minuuttia sitten · · 1

 • Itse ainakin olen pitänyt Seppo Lehdon videoita ja blogeja humoristisina. Toki vitsin ymmärtäminen vaatii aina jonkin verran älykkyyttä, eikä sitä kaikilta voi tietenkään vaatia. Valtakunnansyyttäjälaitos meni mielestäni liian pitkälle nostamalla syytteet ja menetti uskottavuutensa kokonaan antamalla käsittämättömän tuomion. Lehto käsittelee tärkeää yhteiskunnallista kysymystä, maahanmuuttoa ja monikultuuria. Tosin pilan ja liioittelun keinoilla. Vankilatuomio ja muutamien muiden henkilöiden poliittiset oikeudenkäynnit osoittavat, että yhteiskunnallinen keskustelu ko. aiheesta on yritetty kieltää ja lakaista maton alle. Anteeksiantamatonta.
  · · 13 tuntia sitten ·

 • Maria sun ohjelmat on mukavaa katsottavaa mut tulee niin myöhään aina en pysy hereille. Mut sen voi nauhoittaa. Kiva että tulee välillä sellaista hulvatonta huumoria. Tsemppiä sinulle. Vieraat ovat mielenkiintoisia kun eihän tavis kohtaa näitä julkkiksia. Kiitos minä nään ja sinä kuulet!!!!
  · · 2 tuntia sitten ·


   • Lehto Seppo Mikä Seija Kokkosen mielestä oli mielenkiintoisin ja paras haastattelu?
    2 tuntia sitten · · 1

   • Seija Kekkonen En niin tarkalleen muista mutta luulen että se missä sinä olit.
    2 tuntia sitten · · 1

   • Lehto Seppo Kiitos ;) Seijalle - Sepp Lehto islamin kyseenalaiset arvot kyseenalaistanut ja eurooppalaisittain kummallisen uskonrauhanhäirintä ja kansankiihotustuomion vankeutena saanut demlalakimiesten uhri ( kaksoisrangaistus samasta asiasta )
    2 tuntia sitten · · 2

 • mulle jäi Mariasta mieleen että se syyllisti Seppo Lehtoa kuitenki tuomioista ja tappouhkauksista.just kun se kysyi,että ymmärräthän että suututat ihmisiä joita haukut.lähtökohtahan on aivan perseestä,pedofiilit pääsee ehdollisilla pikkutuomioilla ja joku joka uskaltaa puhua omalla naamallaan ja nimellään (Seppo Lehto) tosiasioista niin ehdotonta paukkuu ja paljon.Itse maksan veroja Suomeen ja en vaan jaksa ymmärtää,että miks meidän pitää hyysää jotain maahanmuuttaja pakolaisia,jotka pakottavat omassa kulttuurissaan pikkulapsia vaimoikseen.Ja Seppo Lehto puhuu fakta asioita.itsellä on aika lailla samat ajatusmaailmat.Ja MARIA ,katso sun halveksivaa katsetta kun puolustan rättipäitä.t.Jartsa
  · · 14 tuntia sitten ·


  • Birgit Järvinen, Lehto Seppo ja 5 muuta tykkäävät tästä.


   • Lehto Seppo
    Tiedät Jartsa että minä puolustan suomalaisia naisia rajattoman maahanmuuton ja islamin edessä, siksi Marialle kiitos että päästi edes hieman avaamaan ;) paineita julki mitkä tähän asti velloneet vain netissä ja ns. oikeusmurhadokumentteina...Näytä lisää

    13 tuntia sitten · · 1

   • Jari Jartsa Aalto MULLA LUKEE VAHINGOSSA PUOLUSTAN RÄTTIPÄITÄ,SIINÄ PITI LUKEE PUOLUSTAT(ELI MARIA)
    13 tuntia sitten ·

 • sata pistettä!
  · · 13 tuntia sitten ·


  • Lehto Seppo ja Esa Taberman tykkäävät tästä.

   • Lehto Seppo Koskiko tuo Toni vain osuuttani vai annatko ko. maininnan myös muille ;)?
    13 tuntia sitten · · 1

   • Toni Maula ehkä annan ehkä en... en katsellut loppuun (esim. biauden haastttelua)
    13 tuntia sitten · · 1

   • Lehto Seppo Ei tainnut Eva Biudet tulla paikalle kun pelkäsi kohtaamistani
    13 tuntia sitten · · 2

 • Lehdon linnatuomio oli oikeusmurha!
  · · 11 tuntia sitten ·


  • Lehto Seppo, Birgit Järvinen ja 3 muuta tykkäävät tästä.

   • Pekka Heinonen Lehdon pitää saada korvaus kohtaamastaan oikeusmurhasta. Myös muiden oikeusmurhan uhrien. Jonkun pitäisi asiaa lähteä ajamaan.
    2 tuntia sitten · · 2

   • Lehto Seppo Kiitän oikeaan osuneista huomioistanne
    49 minuuttia sitten · · 2

   • Teemu Harju Suomessa täytyy olla sananvapaus, tai muuten seuraa diktatuuri!
    48 minuuttia sitten ·
 
---------------------
http://feedback-and-discussion.blogspot.com
---------------