tiistai 21. helmikuuta 2012

Satunnaisista tappajista, puukottajista, rattijuopoista, ampujista, murhamiehistä ja ns. "rasismista", sekä erilaisista mielivaltaisista kytkennöistä joilla ajetaan ns. tarkoitushakuisesti milloin mitäkin

Satunnaisista tappajista, puukottajista, rattijuopoista, ampujista, murhamiehistä ja ns. "rasismista", sekä erilaisista mielivaltaisista kytkennöistä joilla ajetaan ns. tarkoitushakuisesti milloin mitäkin ( ampuma-aselainsäädäntöä, rajatonta maahanmuuttoa tmv)
Se että joku ammutaan, sillä ei ole mitään tekemistä "rasismin" kanssa. Sama pätee puukottajiin ja päissään toisten yliajajiin.

Itse muistan nuorna koululaisena tulleeni koulusta kun naapurin juoppo ampui ritsalla ikkunasta teräshaulilla reiteen niin että putosin persiilleni.

Saman teki 7 vuotta vanhempi velipuoli äidinpuolelta n. 15 vuotiaana kun kävelin kotopihalla. "Rasisti" ampui ritsalla samoin jollan isolla kivellä, niin että liki taju katosi.

1999 rivitaloalueella naapurin pojat ampuivat kuula-aseilla niin että kilahti. Reklamoin ovikellonsa kautta ja poikien äiti nolona. Poikien isä entinen kokoomuspamppu Pirkanmaalla.
Aina on ihmisiä joilla ei tilannetaju ole kohdallaan eikä kaikki ns. kotona. Muistetaan että murhamies se on rattijuoppokin muistamme myös että yhteiskunnallinen asema turvaa toisten rattijuoppouden toisin kuin toisten. Tunnettu kepulainen jopa ulkoministeri Heikki Haavisto ajoi päissään n. 10 v välein naisen kuoliaaksi. Mitä sai tuomioksi? Muistelen että vain sakkoja.


Protestoin tätä että tälläiset "kaikki ei kotona ja viinaa päässä" tapaukset yritetään laittaa jhkn muuhun lokeroon.


Seppo Lehto Tampere

-----------------------
http://feedback-and-discussion.blogspot.com
------------------------