keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Iranin / Irakin terroristiuhkailijat keskuudessamme? Monikulttuurisen silvotun tynkä-Suomen mokutus jatkuu ja paisuu kuin pulla vetoisessa uunissa demlajuristien agitoimana ja väkivaltaisina uhkailuina ja maailmalla verisinä pommi-iskuina välillä onneksi jopa toisiinsakin kohdistuen. Tukekaamme USA-Israel-EU-Suomi iskua Iraniin? ;)

Iranin / Irakin terroristiuhkailijat keskuudessamme? Monikulttuurisen silvotun tynkä-Suomen mokutus jatkuu ja paisuu kuin pulla vetoisessa uunissa demlajuristien agitoimana ja väkivaltaisina uhkailuina ja maailmalla verisinä pommi-iskuina välillä onneksi jopa toisiinsakin kohdistuen. Tukekaamme USA-Israel-EU-Suomi iskua Iraniin? ;)

Hoo hiio hei, hoo hiio hei, ennen oli miehet rautaa miehet puuta hiio hei. Nyt ovat miehet puuta ja laivat rautaa"-laulun sanoin facebookissa julkiset natsittelut jatkuvat vanhaan kommarimalliin, uutuutena ovat muslimit jotka olivat ennen suurimpia NSDAP:n kannattajia ovat nyt natsittemassa, se kun kuuluu agendaansa monikulttuurisessa silvotussa tynkä-Suomessa?

Julkikommunisti leikkisästi ei suinkaan herjaavasti ;) Kamal(a?) Palafani ei sentään "nami nami" Jaffa (on muuten hyvä juutalainen appelsiini). ;) lausumallasi on suuri todistusarvo josta voidaan päätellä että mm. mahdollisesti muslimeilla, narkkareilla, anarkokommareilla, virkarikollisilla tai jopa kauniisti sanottuna häiriintyneillä fantasia hiphoppareilla ja taikaluudalla lentävillä väkivalta ja hakkaaminen on ainoa keino mitä ymmärtävät, vaikka kuinka kauniisti sanoisi ja hymyilisi. "Natsittelusi" todistaa monella tavalla taustoistasi ja maailmaa ymmärtämättömyydestä. Muslimit olivat NSDAP:n suuria ihailijoita 1940-luvulla ja Afrikassa on edelleen vallassa Mugabe joka julisti olevansa Afrikan Hitler. Minun virheeni on ollut luottaa yhteiskunnan syrjimättömyyteen ja yhdenvertaisuuteen lain edessä. Rajaton maahanmuutto ja islam ovat muuttaneet asian paljolti muuksi. Laiton uhkaus, sekopäinen hourailu taholtasi, ei suinkaan auttaminen huokuu lausumistasi? Mitä muuta voi ymmärtää ja tulkita julkisesta lausumastasi ;) ? Siksi kannatankin Naton, Israelin ja Suomen täysimittaista iskua Iraniin, jotta sieltä suunnalta vääränlaisen terroripaskan valuminen loppuu monella tapaa mm. paineina erilaisiin huuhaaiskujen rahoittamiseen ja ydinaseen hankkimiseen - Rajattoman maahanmuuton ja islamin kritisoija maahanmuuttokriitikko Seppo Lehto Pro Nato ja pro Timo Soini presidentiksi 2012

-------

Yllytänkin ihmisiä ottamaan kantaa näiden erilaisten pilipali taikamatolla lentävien abu suleiman al nassereiden pommivyöuhkailuihin ja tuuppaavaan kuvaannollisesti heille suomalaisen molotovin coctailin rattoisasti naureskellen anukseen kuten viime sodissamme moskovan oblastin tankeille. Niin muoto on vapaa ;) armeijatyyliin ja naurua kolmannella sekä laulua kuin sotaan lähteissä: Jumala ompi linnamme ;) .. vappua odotellen ;) kun saa laittaa turkulaisen vappuneekeri-lehden eteensä luettavaksi .. kai niitä vielä jostain antikvasta saa ;)?

-------------------------------------------

Ohessa eräs / eräitä herätteen antaneista kirjoituksista fb:ssä:

-------
Lehto Seppo EU:n ja Suomen pitää tukea Naton täysimittaista yhteistyötä Israelin kanssa Iranin kyykyttämiseksi kunnolla ;)


Kommentoiniin omalla fb-sivulla oli keskiyön jälkeen ilmestynyt keskiviikon ja torstain välisenä yönä moinen jatkokertomus aiempiin uhoamisiinsa Van Wonterghem Freddy seinällä jatkuen nyt minun fb-seinälläni:


Kamal Palani Jafi · 22 yhteistä kaveria
Tää ei liity tähän asiaan, mutta on pakko sanoa että pidätkö sitä tosiaan islam ja maahanmuuttokriittisyytenä että haukut kaikki ulkomaalaiset ja uskonnot. Ei sinun tarvitse edes vastata ku tiedän vastauksenki jo. Se on kato sananvapautta vaan haha. En ihmettelis jos joku sekopää vetäis sua sairaalakuntoon oikein todenteolla. Ja yleensä ihmiset vankilassa viimeistää ymmärtää virheensä, sinä senku jatkat tätä natsimeininkiä. Löisin rahani vetoo että joko päädyt elinkautiseen tai joku hakkaa sut niin pahasti että henki on pois. Tämä oli neuvo sinulle, mutta en usko että olen ensimmäinen joka yrittää auttaa.
3 tuntia--------------
"Kun kaikki on heikunkeikun tai ainakin vinksin vonksin" niin pitää maailmaakin katsoa Peppi Pitkätossun tai neekerikuningas isänsä näkökulmasta esim oheiseen tapaan ;)?

Timo Soinin kannatusvideo herättäköön keskustelua reiluun eurooppalaiseen tapaan ja tasankointiaanin avoin käsi olkoon rehtiyden merkkinämme ;) kuten roomalaisilla imperaattoreilla ja sotilailla aikoinaan:Islam- ja maahanmuuttokriitikko, sotahistorioitsija ja kulttuurihistorioitsija
Helvetinmoinen moniosaaja ja asiallisesti asioista vittuileva tamperelainen "moniosaaja"
Oikea mokutuksen ihmelapsi at your service: Seppo Lehto Tampere

-------------------
http://feedback-and-discussion.blogspot.com
--------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti