torstai 23. elokuuta 2012

Moskovan oblastin Kremlin ulkoministerille Lavroville kiitos jumalanpilkka / uskonrauhanäpäytyksestään Suomelle

Moskovan oblastin Kremlin ulkoministerille Lavroville kiitos jumalanpilkka / uskonrauhanäpäytyksestään Suomelle

Valtiollinen Draamamme oikeusmurhahallinnossa: Uskonrauha- ja kansankiihotusoikeudenkäynnit = Näytösoikeudenkäyntejä Jeesuksen aikain tapaan jatkumona tämän päivän Tsuhnalassamme

Poliittinen muisti on valikoivan heikko monilla, jopa tarkoitushakuisesti

Jussi Halla-aho sai tuomionsa kritisoituaa Seppo Lehdon älytöntä tuomiota otsikolla "Muutama täky Mika Illmanille". Valtiosyyttäjä Illman nielaisi täkyn, onnistuen tässä Tsuhnalassa järjestämään vielä Jussi Halla-ahollekin vaikeuksia ja sakkoja.

Alkuperäinen tuomittu Seppo Lehto muhammed pilakuvataiteilija sen sijaan joutui muilutetuksi näytöstyyliin eri vankiloissa: Oulu, Vantaa, Turku, Kylmäkoski, Ojoinen. Kun tavoitteeksi laitetaan ihmisen passivoiminen ja alasajo fyysisesti ja henkisesti, niin siinä vankila on erinomainen ainakin fyysisen minän rapauttajana.

Toki se on sitten kiva vapautuneelle vangille tarjota kallista fysioterapiaa ymv:aa muutama kymmenen hoitokertaa, sekä muuta lääkitystä kun on ensin ajattelu ihmiskunto alas niin ettei työmarkkinoille kelpaa vaikka olisi luottotiedotkin kunnossa. Pussy Riot ( sallitaan englanniksi ko. kirjoitus, mutta ilmeisesti suomennos "Vitun mellakoitsijat" aiheuttaisi bannin tälle?) tapaisia mielipidevankeja on jo Suomessakin ollut, vaan niistä vaietaan.

Helpompi nähdä malka toisen silmässä. Moskovan oblastin ulkoministeri Lavrov oli enempi oikeassa kuin monet (punaisen tampereen komutaustaiset) toimittajat. Saivartelua takertua "jumalanpilkka"-sanaan kun itseasiassa sama sisällöltään kuin "uskonrauhanhäirintä". 2 vuotta 5 kk ehdotonta vankeutta Lavrovin tarkoittamasta "jumalanpilkasta" eli muslimien uskonrauhanhäirinnästä ja liki samoilla perusteilla kaksoisrangaistus täyttyen "kanan" / kansankiihotusperustein. Jeesuksen aikain poliittisista näytösoikeudenkäynneistä ei ole opittu mitään.

Seppo Lehto 673 Tampere kuntavaaliehdokas: Asuntoja asunnottomille. Afrikalla on tilaa pitää populansa ;)Muhammed pilakuvataiteilija ja piikki KGB-taustaisten poliitikkojen ja lehtineekerien ahterissa, sekä
islam- ja maahanmuuttokriitikko

------------------------------
Uuden Suomen kommaritoimittajat sensuroivat muutamassa minuutissa tämän tai sitten on selaimessa tai nettiavaruudessa vikaa?

http://kulttuurihistorioitsija.puheenvuoro.uusisuomi.fi/114875-lavroville-kiitos-uskonrauha-jumalanpilkka-n%C3%A4yt%C3%B6soikeudenk%C3%A4yntej%C3%A4-riitt%C3%A4%C3%A4Lavroville kiitos. Uskonrauha /Jumalanpilkka = Näytösoikeudenkäyntejä riittää

Seppo Lehto keskustelemassa poliittiisista näytösoikeudenkäynneistä satiirin kanssa Millesgårdenissa
Seppo Lehto keskustelemassa poliittiisista näytösoikeudenkäynneistä satiirin kanssa Millesgårdenissa
Moskovan oblastin ulkoministerille Lavroville kiitos näpäytyksestään Suomelle
Valtiollinen Draamamme: Uskonrauha- ja kansankiihotusoikeudenkäynnit = Näytösoikeudenkäyntejä Jeesuksen aikain tapaan
Poliittinen muisti on valikoivan heikko monilla
Jussi Halla-aho sai tuomionsa kritisoituaa Seppo Lehdon älytöntä tuomiota otsikolla "Muutama täky Mika Illmanille". Valtiosyyttäjä Illman nielaisi täkyn, onnistuen tässä Tsuhnalassa järjestämään vielä Jussi Halla-ahollekin vaikeuksia ja sakkoja.
Alkuperäinen tuomittu Seppo Lehto muhammed pilakuvataiteilija sen sijaan joutui muilutetuksi näytöstyyliin eri vankiloissa: Oulu, Vantaa, Turku, Kylmäkoski, Ojoinen.
Kun tavoitteeksi laitetaan ihmisen passivoiminen ja alasajo fyysisesti ja henkisesti, niin siinä vankila on erinomainen ainakin fyysisen minän rapauttajana. Toki se on sitten kiva vapautuneelle vangille tarjota kallista fysioterapiaa ymv:aa muutama kymmenen hoitokertaa, sekä muuta lääkitystä kun on ensin ajattelu ihmiskunto alas niin ettei työmarkkinoille kelpaa vaikka olisi luottotiedotkin kunnossa.
Pussy Riot ( sallitaan englanniksi ko. kirjoitus, mutta ilmeisesti suomennos aiheuttaisi bannin tälle?) tapaisia mielipidevankeja on jo Suomessakin ollut, vaan niistä vaietaan. Helpompi nähdä malka toisen silmässä.
Moskovan oblastin Lavrov oli enempi oikeassa kuin monet toimittajat. Saivartelua takertua "jumalanpilkka"-sanaan kun itseasiassa sama sisällöltään kuin "uskonrauhanhäirintä".
2 vuotta 5 kk ehdotonta vankeutta Lavrovin tarkoittamasta "jumalanpilkasta" eli muslimien uskonrauhanhäirinnästä ja liki samoilla perusteilla kaksoisrangaistus täyttyen "kanan" / kansankiihotusperustein. Jeesuksen aikain poliittisista näytösoikeudenkäynneistä ei ole opittu mitään.
Seppo Lehto Tampere
Islam- ja maahanmuuttokriitikko


----------------

http://feedback-and-discussion.blogspot.fi/
-------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti