sunnuntai 10. joulukuuta 2023

#Europarlamenttivaaliehdokas #SeppoLehto käytettävissänne mikäli toimitusehdot ok: Maanpuolustuksen näkökulma ampuma-asekeskusteluihin

Historioitsija Tampere Lenin museon reliefin 1996 tuhonnut Seppo Lehto julkaisu tilannekuvina jälleen 15.2.2023 pic7


------------------------------------------------------
Historioitsija Tampere Lenin museon reliefin 1996 tuhonnut Seppo Lehto julkaisu tilannekuvina jälleen 15.2.2023 pic8


 
#Europarlamenttivaaliehdokas #SeppoLehto käytettävissänne mikäli toimitusehdot ok: Maanpuolustuksen näkökulma ampuma-asekeskusteluihin aluepalautusvaatimusten kera

Ilman Nato-jäsenyyttä ja yleistä asevelvollisuutta olisimme vain moskovan sotarikollisten maahantunkeutuville rikollisjoukoille vain "kasa savea" kuten kävi 24.2.2022 kun ryssälän joukot edetenivät raiskaten murhaten laajennetusti Ukrainan alueille.

Huomio = Ilman aseistautumisoikeutta Sveitsin ja Israelin tapaan on maanpuolustuksemme vain helisevää vaskea. Joten johtopäätös: #Suojeluskunnat takaisin ja aseistus joka kotiin taistelutarvikkeiden kera. 

Samoin #Jalkaväkimiinoite koulutus ulotettava jo #peruskouluihin ympäristöoppiaineeksi, jos sellainen on poistettu lukujärjestyksistä.

Talvisodan alla joka kodissa oli omat oravapyssyt, nyt se on mukattu tarkkaan ryssäläisten demlataustaisten virkaloistemme KGB-valvontaan, kuka saa ampua variksia pelloilta. Samoin aselupien hinta on nostettu ns utopiatasolle sekä määräaikaistettu. Aseluvan ehdot entisiksi ja hinta enintään sama kuin passille.

Europarlamenttivaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Seppo Lehto valkoinen on maa pic3Seppo Lehto europarlamenttiehdokkaanne valoisa valkoinen vaihtoehto ilman turhia ryssäläisiä valhekuvia siitä mitä Ryssä on vaihtoehtonne varma oikealle tielle?


--------------------------

Palautetta ja keskustelua yhteiskunnallisin aihein Seppo Lehto: Tervetuloa keskustelemaan blogeihini tai suoraan palautetta #kulttuurihistorioitsija Seppo Lehdolle vapaussoturi@gmail.com kautta ;)?


------------
---------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti